Alva Barnklinik är en attraktiv arbetsgivare inom sjukvården med hög kompetens och bra rykte.

MEDBORGARPLATSEN

Arbeta med oss

BARNLÄKARE

Vi har alltid plats för en eller två barnläkare till, då antalet patientbesök ökar betydligt från år till år vid våra två Barn- och ungdomsmedicinska mottagningar. Hittills har det lyckats väl att kombinera en bred pedriatrisk kompetens med subspecialister, vilket är utvecklande för oss alla. Exempelvis är sju av våra medarbetare disputerade vid Karolinska Institutet inom olika områden. I dag sker ca 80% av alla barnmedicinska öppenvårdsbesök utanför sjukhus i Stockholm vid privata mottagningar med vårdvalsavtal.

SJUKSKÖTERSKA MED BRED ADHD-ERFARENHET

Under början av året bygger vi ut ALVA PSYKOLOGI för att kunna ge plats för fler än de fem psykologer, som är anställda hos oss idag. Då får vi en egen lokal i anslutning till våra andra verksamheter, där vi kan skapa en separat mottagning för behandling av barn och ungdomar med ADHD.

Då behöver vi en intresserad och självständig medarbetare, som blir verksamhetens mittpunkt. Idag är det behovet eftermiddagar måndag-fredag, Övrig tid behövs vid BUMM, Medborgarplatsen. Den verksamheten kan börja i augusti.

ST-LÄKARE

Vi välkomnar alltid ST-läkare och andra inom vårdutbidlning.

 
Intresserad?

Hör av dig med ett mail till:
anders@alvabarnklinik.se (barnläkare, sjuksköterska)
sten.friberg@alvabarnklinik.se (ST-läkare och andra under utbildning)

 

Alla intresserade behandlas med sekretess.

08 412 012 80 (mån–fre 8–12) | info@alvabarnklinik.se | Medborgarplatsen 25, GÖTA ARK 118 72 Stockholm | Hiss A, plan 8