Alva Barnklinik är en attraktiv arbetsgivare inom sjukvården med hög kompetens och bra rykte.

MEDBORGARPLATSEN

Arbeta med oss

BARNLÄKARE

Vi har alltid plats för bra barnläkare. Idag vid våra Barn- och ungdomsmedicinska mottagningar vid MEDBORGARPLATSEN och SABBATSBERGS SJUKHUS. Hittills har det lyckats väl att kombinera en bred pediatrisk kompetens med subspecialister, vilket är utvecklande för oss alla. Exempelvis är sju av våra medarbetare disputerade vid Karolinska Institutet inom olika områden. Idag sker mer än 80% av alla öppenvårdsbesök för barn- och unga inom vårdvalet.

Nya mottagningar

Vi går vidare under hösten 2020 och öppnar två nya Barn- och ungdomsmedicinska mottagningar.

INTILL NYA KAROLISKA SJUKHUSET (NKS)

byggs ett nytt hus där vi kommer att ha två större lokaler och öppnar Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning och Psykologmottagning för ADHD-utredningar och Psykologbesök inom den sk "Första Linjen.

Nytt hus intill Nya Karolinska Sjukhuset i Solna/Hagastaden.

SICKLA

intill Hammarby Sjöstad vid köpcentrum och plats för Saltsjöbanan och Tvärbanan (och Tunnelbana 2026). Där byggs ett nytt Läkarhus med goda kommunikationer och vi öppnar där en ny Barn- och ungdomsmedicinsk mottagning hösten 2020.

Curanten – det nya läkarhuset i Sickla.

BARNSJUKSKÖTERSKOR

vi har nyligen anställt tre nya barnsjuksköterskor, så för dagen har vi inga sådana tjänster. I början av år 2020 räknar vi med att utlysa fyra nya tjänster för barnsjuksköterskor med tanke på de nya mottagningarna som öppnar under hösten.

MOMS

från 190701 kommer våra konsultläkare att bli momspliktiga. Vi har beslutat att kompensera för det fullt ut genom att 25% moms läggs till konsultarvodet. För Alva Barnklinik innebär det en ökad kostnad om 25%.

ST-LÄKARE

Vi välkomnar alltid ST-läkare och andra inom vårdutbildning. Nästa ansökningsperiod för ST-allmänmedicin är under september då vi planerar för hösten 2020. Då är du välkommen att höra av dig.

Intresserad?

Både den som är intresserad av mer information för arbete idag och om våra planer för framtiden är mycket välkomna att höra av sig med ett mail till: anders@alvabarnklinik.se (för barnläkare och barnpsykiatriker)
sten.friberg@alvabarnklinik.se (för ST-läkare under september månad)

Alla intresserade behandlas med sekretess.

08 412 012 80 (mån–fre 8–12) | info@alvabarnklinik.se | Medborgarplatsen 25, GÖTA ARK 118 72 Stockholm | Hiss A, plan 8